LÄHIVALMENNUS

Varmista tavoitteiden saavuttaminen oikeanlaisella yksilöidyllä ohjelmoinnilla, sekä viikottaisilla yhteisillä treeneillä. Täten varmistutaan, että tekniikat pysyvät hyvänä, saat salilla käytetystä ajasta kaiken irti ja motivaatio pysyy yllä. Intensiivivalmennuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia, toimiiko harjoittelu. Jatkuvan harjoitusvasteiden seurannan sekä parhaimman tieteellisen näytön ansiosta voimme yksilöidä harjoittelun juuri sinulle sopivaksi. Voit luottaa harjoittelevasi oikein, hukkaamatta aikaa, eikä treenaaminen voi epäonnistua. Pidämme siitä huolen. Rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella.

Lähivalmennukseen sisältyy:

- 4 ohjattua valmennuskertaa kuukaudessa (esim. 1 viikossa). Jos haluat harjoitella useammin valmentajan kanssa, voit lisätä pakettiin lisäohjauksia hintaan 59€/kerta.

- Yksilöity harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Harjoittelua seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata kehitystä ja vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpito valmentajiin (Whatsapp-ryhmä valmentajien kanssa/ sähköposti/ puhelut).

Lähivalmennuksen hinta on 279€/kk. Valmennus ei sido sinua mihinkään ja sen voi lopettaa heti halutessaan.

Valmennuskerrat tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennus alkaa kyselylomakkeella, jonka lähetämme sinulle viimeistään 24h kuluessa tilauksesta. Tämän jälkeen sovitaan ensimmäiset valmennukset, luodaan sinulle yksilöity harjoitusohjelma, ja aloitetaan kehittyminen.

HUOM: Ensimmäisen kuukauden valmennus maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee automaattisesti seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Valmennus on kuukausihintainen, eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa sen koska haluat. Maksutapoina käy myös smartum, epassi, eazybreak yms - maksaessasi näillä ole yhteydessä sähköpostilla.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.

Jos jokin jäi mietityttämään tai kaipaat lisätietoa, soita meille tai laita viestiä:
Julius, 0453046741 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa lähivalmennus alla olevasta painikkeesta.