Voimaharjoittelun perusteet

Ei varastossa

Kiinnostaako saliharjoittelu? Tai oletko jo harjoitellut pidempään, mutta ilman yksilöityä ohjelmointia? Haluatko oppia tekniikat kunnolla? Haluatko voida paremmin, näyttää paremmalta ja olla vahvempi?

Voimaharjoittelun perusteet - valmennuspaketti sopii sekä aloittelijoille että kokeneille, kaikille ketkä haluavat harjoitella järkevästi ja saada treenistä kaiken irti.

Tarvitset voimaa kaikessa. Asiat, kuten työnteko, juokseminen, harrastukset - kaikissa suoriutuminen vaatii voimaa. Voiman kasvaessa myös lihasmassa kasvaa, joka edistää myös rasvan palamista ja optimaalista kehonkoostumusta, joten näytät myös paremmalta. Juuri sinulle yksilöidyllä ohjelmalla ja hyvällä valmennuksella se on lisäksi hauskaa!

Voimaharjoittelun perusteet - ohjelma sisältää:

- 3 valmennuskertaa (tekniikkavalmennus, harjoittelun perusteet). Kesto 1h15min/kerta

- Tavoitteiden mukaan yksilöity ohjelma yhdelle kuukaudelle, tästä helppo jatkaa esim. hybridivalmennuksessa tai kuukausiohjelmoinnissa

- Kehityksen seuranta

Valmennuskerrat (3) tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä valmennamme punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten  voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka perusteella jatketaan ja sovitaan valmennukset.  

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, soita meille tai laita viestiä:

Julius, 0503472265

Tapio, 0505570525

info@gtperformance.fi

229.00 €
Please select variants first