VOIMAHARJOITTELUN PERUSTEET

Kiinnostaako saliharjoittelu? Tai oletko jo harjoitellut pidempään, mutta ilman yksilöityä ohjelmointia? Haluatko oppia tekniikat kunnolla? Haluatko voida paremmin, näyttää paremmalta ja olla vahvempi?

Voimaharjoittelun perusteet - valmennuspaketti sopii sekä aloittelijoille että kokeneille, kaikille ketkä haluavat harjoitella järkevästi ja turvallisesti sekä saada treenistä kaiken irti.

Voimaharjoittelun perusteet - ohjelma sisältää:

- 3 valmennuskertaa (tekniikkavalmennus/alkutestit). Kesto 1h15min/kerta

- Tavoitteiden mukaan yksilöity ohjelma yhdelle kuukaudelle, tästä helppo jatkaa esim. hybridivalmennuksessa tai kuukausiohjelmoinnissa

Valmennuskerrat (3) tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä valmennamme punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka perusteella jatketaan ja sovitaan valmennukset.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin. 

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, soita meille tai laita viestiä:
Julius, 0503472265 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi 

Tilaa voimaharjoittelun perusteet- valmennus alla olevasta "lisää ostoskoriin" painikkeesta.

Voimaharjoittelun perusteet


229.00 €
Please select variants first