KOTIHARJOITTELUN OHJELMOINTI

Lihasmassaa voi kasvattaa hyvin myös poikkeustilanteen aikana, vaikka salille ei pääse harjoittelemaan. Blogitekstimme, joka sisältää tieteelliset perusteet aiheesta: https://www.gtperformance.fi/l/poikkeustilanne-ja-harjoittelu-lihasmassaa-voi-kasvattaa-myos-kotona/

Tässä ohjelmoinnissa rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Ohjelma perustuu tieteellisesti toimiviksi todistettuihin menetelmiin ja vie harjoittelusi seuraavalle tasolle. Ohjelmointi myös muokattavissa salilliseen versioon heti, kun tarvitsee.

Yksilöity ohjelma sisältää:

- Yksilöity (jatkuva) harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Kehitystä seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpitomahdollisuus valmentajiin (whatsapp/sähköposti/puhelu).

HUOM: Ensimmäisen kuukauden maksu maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee automaattisesti seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Tilaus ei ole määräaikainen, joten voit irtisanoa sen milloin haluat.

Valmennuksen ostettuasi lähetämme sinulle sähköpostilla kyselylomakkeen, jonka perusteella aloitamme ohjelmoinnin rakentamisen. Tällä hetkellä lupaamme, että saat yksilöidyn ohjelmasi viimeistään kahden päivän sisään tilauksesta.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.  

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, voit soittaa meille tai laittaa viestiä:

Julius, 0503472265 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa kotiharjoittelun ohjelmointi alla olevasta "lisää ostoskoriin" painikkeesta.  

Kotiharjoittelun ohjelmointi


59.00 €
Please select variants first