Kotiharjoittelun ohjelmointi

Lihasmassaa voi kasvattaa hyvin myös poikkeustilanteen aikana, vaikka salille ei pääse harjoittelemaan. Blogitekstimme, joka sisältää tieteelliset perusteet aiheesta: https://www.gtperformance.fi/l/poikkeustilanne-ja-harjoittelu-lihasmassaa-voi-kasvattaa-myos-kotona/

Tässä ohjelmoinnissa rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Ohjelma perustuu tieteellisesti toimiviksi todistettuihin menetelmiin ja vie harjoittelusi seuraavalle tasolle. Ohjelmointi myös muokattavissa salilliseen versioon heti, kun tarvitsee.

Yksilöity ohjelma sisältää:

- Yksilöity (jatkuva) harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Kehitystä seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata  vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpitomahdollisuus valmentajiin (whatsapp/sähköposti/puhelu).

HUOM: Ensimmäisen kuukauden maksu maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee automaattisesti seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Tilaus ei ole määräaikainen, joten voit irtisanoa sen milloin haluat.

Valmennuksen ostettuasi lähetämme sinulle sähköpostilla kyselylomakkeen, jonka perusteella aloitamme ohjelmoinnin rakentamisen. Tällä hetkellä lupaamme, että saat yksilöidyn ohjelmasi viimeistään kahden päivän sisään tilauksesta.

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, voit soittaa meille tai laittaa viestiä:

Julius, 0503472265

Tapio, 0505570525

Sähköposti: info@gtperformance.fi

59.00 €
Please select variants first