HARJOITTELUN OHJELMOINTI

Oletko kiinnostunut sinulle yksilöidystä ohjelmasta tavoitteidesi saavuttamiseksi? Rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Ohjelma perustuu tieteellisesti toimiviksi todistettuihin menetelmiin ja vie harjoittelusi seuraavalle tasolle.

Harjoittelun ohjelmointi 89€/kk sisältää:

- Yksilöity (jatkuva) harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Kehitystä seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpitomahdollisuus valmentajiin (whatsapp/sähköposti/puhelu). Mahdollistaa tekniikoiden analyysin videolta.

HUOM: Ensimmäisen kuukauden maksu maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee automaattisesti seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Tilaus ei ole määräaikainen, joten voit irtisanoa sen milloin haluat.

Valmennuksen ostettuasi lähetämme sinulle sähköpostilla kyselylomakkeen, jonka perusteella aloitamme ohjelmoinnin valmistelun.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin. 

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, voit soittaa meille tai laittaa viestiä:

Julius, 0503472265 Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa harjoittelun ohjelmointi alla olevasta "lisää ostoskoriin" painikkeesta.

Harjoittelun ohjelmointi


89.00 €
Please select variants first