HYBRIDIVALMENNUS

Maksimoi harjoittelusi tulokset kuukausittaisilla valmennuksilla, jatkuvalla seurannalla ja yksilöidyn ohjelmoinnin avulla.

Kehitystä seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. 

Hybridivalmennus ei ole ohjelma, jossa vain lukee lapulla liike ja 3x10, vaan se on tarkasti luotu ja hiottu tavoitteitasi varten - valmennuksen avulla pääset seuraavalle tasolle treenaamisessa.

Hybridivalmennus 119€/kk sisältää:

- Yksi ohjattu valmennuskerta kuukaudessa (tekniikkavalmennus/testit)

- Lisäohjaukset 59€/kerta

- Yksilöity harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan

- Seuranta kuukauden välein, jonka avulla voimme huomioida vasteitasi harjoitteluun ja optimoida ohjelmointia yksilöllisesti sopivaksi

- Jatkuva yhteydenpitomahdollisuus valmentajiin (whatsapp/ sähköposti/ puhelut)

Valmennuskerrat tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä valmennamme punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle esitietolomakkeen, jonka perusteella jatketaan ja sovitaan valmennukset. 

HUOM: Ensimmäisen kuukauden maksu maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee automaattisesti seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Valmennus on kuukausihintainen, eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa sen koska haluat. 

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, soita meille tai laita viestiä:
Julius, 0503472265 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa hybridivalmennus alla olevasta "lisää ostoskoriin" painikkeesta.

Hybridivalmennus


119.00 €
Please select variants first