JATKUVA LÄHIVALMENNUS

Varmista tavoitteiden saavuttaminen oikeanlaisella yksilöidyllä ohjelmoinnilla, sekä viikottaisilla yhteisillä treeneillä. Täten varmistutaan, että tekniikat pysyvät hyvänä, saat salilla käytetystä ajasta kaiken irti ja motivaatio pysyy yllä. Intensiivivalmennuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia, toimiiko harjoittelu. Jatkuvan harjoitusvasteiden seurannan sekä parhaimman tieteellisen näytön ansiosta voimme yksilöidä harjoittelun juuri sinulle sopivaksi. Voit luottaa harjoittelevasi oikein, hukkaamatta aikaa, eikä treenaaminen voi epäonnistua. Pidämme siitä huolen. Rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella.

Intensiivivalmennukseen sisältyy:

- 4 ohjattua valmennuskertaa kuukaudessa (esim. 1 viikossa). Jos haluat harjoitella useammin valmentajan kanssa, voit lisätä pakettiin lisäohjauksia hintaan 59€/kerta.

- Yksilöity harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Harjoittelua seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata kehitystä ja vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpito valmentajiin (whatsapp-ryhmä valmentajien kanssa/ sähköposti/ puhelut).

Intensiivivalmennuksen hinta on 279€/kk. Valmennus ei sido sinua mihinkään ja sen voi lopettaa heti halutessaan.

Valmennuskerrat tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka perusteella rakennamme ohjelmoinnin, sovitaan ensimmäiset valmennukset ja aloitetaan harjoittelu.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.  

Jos jokin jäi mietyttämään tai kaipaat lisätietoa, soita meille tai laita viestiä:
Julius, 0503472265 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa voimaharjoittelun perusteet- valmennus alla olevasta "lisää ostoskoriin" painikkeesta.

Jatkuva lähivalmennus (2 paikkaa jäljellä)


279.00 €
Please select variants first