Hybridivalmennus - lihasta ja voimaa

Ei varastossa
Useimmat asiakkaat kertovat, että ovat yrittäneet saada lihasmassaa ja voimaa, mutta eivät ole saaneet hyviä tuloksia. Osasyynä tähän on se, että keskitytään joko pelkkään lihaskasvuun korkealla harjoitteluvolyymilla, tai voiman kasvuun matalalla harjoitteluvolyymilla.

Keho, joka ei pelkästään näytä hyvältä, vaan on myös voimakas, on parempi kuin vain toinen näistä. Oikeanlaisella ohjelmoinnilla ja valmennuksella voima- ja lihasmassan kasvu tukevat toisiaan, ja saat todellisesti atleettisen kehon.

Hybridivalmennus ei ole ohjelma, jossa vain lukee lapulla liike ja 3x10, vaan se on tarkasti luotu ja hiottu tavoitteitasi varten - valmennuksen avulla pääset seuraavalle tasolle treenaamisessa.

Hybridivalmennus 79€/kk sisältää:

- Yksi ohjattu harjoituskerta kuukaudessa (alkutestit/tekniikkavalmennus)

- Lisäohjaukset 59€/kerta

- Yksilöity ohjelma ja päivitykset

- Yhteydenpito valmentajiin sähköpostilla tai puhelimella

- Kehityksen seuranta 

- Lopputestit (voimatasot, tekniikka)

Valmennuskerrat tapahtuvat Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai 40520 Gymillä (Metsäraivio 4, 40520 Jyväskylä). Helsingissä valmennamme punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Valmennus on kuukausihintainen, eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa sen koska haluat.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle esitietolomakkeen, jonka perusteella jatketaan ja sovitaan valmennukset. 

79.90 €
Please select variants first