PERSONAL TRAINER JYVÄSKYLÄ

PERSONAL TRAINER PALVELUT JYVÄSKYLÄSSÄ JA HELSINGISSÄ

Nykypäivänä voi olla vaikeaa löytää valmennusta, joka perustuu oikeaan koulutukseen ja tieteeseen ja vahvaan käytännön osaamiseen. Tähän luomme poikkeuksen osaamisellamme, joka rakentuu liikuntatieteiden yliopistokoulutuksen sekä laajan käytännön tietotaidon varaan. Osaamisemme lisäksi intohimomme harjoittelua ja valmentamista kohtaan takaa, että olet hyvissä käsissä. 

Kenelle?
Oli tavoitteesi sitten esimerkiksi lihaskasvu, voima, painonpudotus, tai suorituskyky - GT Performancen valmennuksessa saavutat tavoitteesi. Meille on tärkeää, että opit tehokkaimmat harjoittelutavat, varmistat tekniikoiden osaamisen ja kehityt varmasti. Valmennuksemme perustuu parhaaseen liikuntatieteelliseen tietoon ja vahvaan käytännön osaamiseen.

Miten harjoittelu on yksilöity?
Harjoitusvasteet sekä palautuminen ovat hyvin yksilöllisiä tekijöitä, joten optimaalinen harjoittelu vaatii yksilöidyn harjoitusohjelman, jota päivitetään ja seurataan riittävän tiheästi. Teemme harjoitusohjelmat aina kuukausi kerrallaan, jolloin voimme seurata harjoittelun vasteita tiiviisti ja yksilöidä ohjelmasta toimivan. Täten voidaan varmistaa, että saamasi vasteet harjoittelusta ovat mahdollisimman tehokkaat ja ohjelma toimii juuri sinulla. 

Valmennuksistamme
Harjoittelun ohjelmoinnin ohella tekniikkavalmennus on erityisosaamistamme, ja valmennusten avulla tekniikat hiotaan kuntoon ja tehdään jokaisesta toistosta salilla mahdollisimman tehokas ja turvallinen. Personal trainer Jyväskylä ja Helsinki - palvelut, sekä etävalmennukset löydät valmennussivultamme, johon pääset alla olevasta linkistä. Tarjolla on mm. tekniikkavalmennusta, jatkuvaa valmennusta, sekä etävalmennusta kuin myös ravitsemusvalmennus. Tästä voit lukea kokemuksia valmennuksistamme: https://www.gtperformance.fi/valmennuskokemuksia/

100% Tyytyväisyystakuu

Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.