VALMENTAJAT

Nykypäivänä on vaikea löytää valmennusta, joka perustuu laadukkaaseen tieteeseen ja käytännön osaamiseen. Tähän luomme poikkeuksen osaamisellamme, joka rakentuu liikuntatieteiden koulutuksen sekä laajan käytännön osaamisen varaan. Näiden lisäksi intohimomme harjoittelua ja valmentamista kohtaan takaa, että olet hyvissä käsissä. 

Julius Granlund

- Kuntosaliohjaaja,HEO
- Auktorisoitu personal trainer, HEO
- Liikuntatieteiden yo. Liikuntabiologian kandidaatti- ja maisteriohjelma, valmennus- ja testausoppi, 2017-2022, Jyväskylän yliopisto

Urheilutausta: Lukkopaini,BJJ/painonnosto/monipuolinen voimaharjoittelu

Näkemykset valmentajana?

- Tuloksia saadaan, kun harjoittelu on järkevää. Vahvuuksiani on erityisesti saliliikkeiden tekninen opettaminen ja harjoittelun muokkaaminen sopivaksi jokaiselle valmennettavalle. Tieteellisen tiedon ja vahvan käytännön osaamisen yhdistelmällä saavutetaan poikkeuksellisia tuloksia, ja harjoittelu on mieluisaa.

Sähköposti: julius@gtperformance.fi
Puhelin: 0503472265

Tapio Tulenheimo

- Kuntosaliohjaaja, Trainerlab
- Auktorisoitu personal trainer, Trainerlab
- Liikuntatieteiden yo. Liikuntabiologian kandidaatti- ja maisteriohjelma, liikuntafysiologia, 2017-2022, Jyväskylän yliopisto

Urheilutausta: 
salibandy/ fitness/ voimanosto/ monipuolinen voimaharjoittelu

Näkemykset valmentajana?

- Tavoitteisiin pääseminen vaatii harjoittelua, joka on nousujohteista ja lisää motivaatiota harjoitella. Tärkeää on, että se antaa lisää energiaa, eikä kuluta sitä. Tieteeseen perustuva yksilöllinen ohjelmointi ja hiotut tekniikat tuovat tuloksia tehokkaasti. Valmentajan rooli on luoda ratkaisuja ja näyttää tie tavoitteisiin. Tätä kautta jokainen voi onnistua.

Sähköposti: tapio@gtperformance.fi
Puhelin: 0505570525