VIIVI, 22 / Nurmijärvi

Valmennus: Etävalmennus
Tavoite: Lihasmassa, maksimivoima

Olen ollut valmennuksessa nyt vähän yli 9 kuukautta. Minulla on aiemmin ollut muita valmentajia, mutta en ole ollut koskaan täysin tyytyväinen valmennuksien laatuun ja valmentajien tietotaitoon. Kun gt:n valmentajat opiskelevat yliopistossa, niin huomaan kuinka paljon syvemmälle asioissa mennään ja itse koen eron kuin yön ja päivän välillä. Tulokseni ovat nousseet salilla tosi paljon, esimerkiksi yhdeksän kuukautta sitten en uskonut, että pystyisin vetämään leukoja lisäpainolla.

Ennen tätä valmennusta treenasin tosi sekalaisesti salilla ilman tavotteitta ja ilman tietämättä mitä teen. Parasta on vaan mennä salille ja lukea ohjelmasta, että mitä täytyy tehdä. Uskaltaa luottaa siihen, että jokainen treeni kehittää. Ohjelmaan tehdään myös muutoksia veloituksetta, jos esimerkiksi elämäntilanne muuttuu.

Valitsin GT Performancen, koska ohjelma on oikeasti luotu juuri sinulle yksilöllisesti sekä koen, että näiden ammattilaisten tietotaito on todella laaja. Valmentajiin on helppo pitää jatkuvasti yhteyttä sekä heitä on helppo lähestyä. En osaisi enään kuvitella treenaavani salilla ilman heidän ohjelmointia. Yksinkertaisesti en löydä mitään huonoa sanottavaa. 

- Viivi