ETÄVALMENNUS

GT Performancen etävalmennuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia, toimiiko harjoittelu. Jatkuvan harjoitusvasteiden seurannan sekä parhaimman tieteellisen näytön ansiosta voimme yksilöidä harjoittelun juuri sinulle sopivaksi. Voit luottaa harjoittelevasi oikein, hukkaamatta aikaa, eikä treenaaminen voi epäonnistua. Pidämme siitä huolen. Rakennamme sinulle ohjelman pohjatietojesi, tilanteesi ja tavoitteidesi perusteella.

Etävalmennus 139€/kk sisältää:

- Yksilöity (jatkuva) harjoitusohjelma, joka tehdään sinulle aina kuukausi kerrallaan. Kehitystä seurataan kuukauden välein, jolloin voimme seurata vasteitasi harjoitteluun tiiviisti ja optimoida harjoittelua sen mukaan. Tämä myös hyvä, jos tulee menoja/ lomareissuja, jolloin helppo ottaa ne huomioon ohjelmoinnissa.

- Jatkuva yhteydenpitomahdollisuus valmentajiin (whatsapp/sähköposti/puhelu). Mahdollistaa tekniikoiden analyysin videolta sekä nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin.

HUOM: Ensimmäisen kuukauden valmennus maksetaan verkkokaupassa tilatessa tuotetta. Seuraavat kuukaudet maksetaan laskulla, joka tulee seuraavan ohjelmoinnin kanssa. Tilaus ei ole määräaikainen, joten voit irtisanoa sen milloin haluat. Maksutapoina käy myös smartum, epassi, eazybreak yms - maksaessasi näillä ole yhteydessä sähköpostilla.

Valmennus alkaa kyselylomakkeella, jonka lähetämme sinulle viimeistään 24h kuluessa tilauksesta. Tämän jälkeen luodaan sinulle yksilöity harjoitusohjelma, ja aloitetaan kehittyminen. 

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.

Jos jokin jäi mietityttämään tai kaipaat lisätietoa, voit soittaa meille tai laittaa viestiä:

Julius, 0453046741 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa etävalmennus alla olevasta painikkeesta.