TEKNIIKKAVALMENNUS

Tärkein asia saliharjoittelussa on liikkeiden tekniikoiden hyvä hallinta. Saliharjoittelu on turvallista ja hyödyllistä, kunhan tekniikat ovat kunnossa. Tämä on kuitenkin yksi aliarvostetuimmista tekijöistä harjoittelussa - usein salilla näkee todella huonoja suorituksia liikkeistä. Huonolla tekniikalla harjoittelu on ajan hukkaamista ja epätehokasta harjoittelua, joka ennemmin tai myöhemmin johtaa loukkaantumiseen.

Erityisesti isompien (samalla tärkeimpien) liikkeiden tekniikat ovat melko vaikeita, ja yleensä vaativat opastusta. Tämä vaatii valmentajalta todella yksityiskohtaista osaamista, ja liian usein saleilla näkeekin huonoa ohjausta.

Valmentajiemme tekniikkaosaaminen on huippuluokkaa, ja takaamme että opit liikkeet kunnolla. Kun osaat liikkeet hyvin ja ylläpidät taitoa, voit harjoitella turvallisesti ja tehokkaasti pitkään.

Jos et ole varma tekniikoistasi tai sinua huolettaa, että et harjoittele oikein, ota meiltä tekniikkavalmennus, niin hoidetaan ne kuntoon!

Huom. Yhden valmennuksen kesto on 1h15min. Tämä yleensä riittää noin yhden ison liikkeen (maastaveto, pystypunnerrus, penkki, kyykky) opettamiseen, lähtötilanteesta riippuen.

Valmennus tapahtuu Jyväskylässä monitoimitalon kuntosalilla (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) tai Helsingissä punttisali.com tiloissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Valmennuskerrat sisältyvät hintaan, joten voit siis harjoitella jollain muullakin salilla ja käydä vain valmennuksessamme näillä saleilla.

Maksutapoina käy myös smartum, epassi, eazybreak yms - maksaessasi näillä ole yhteydessä sähköpostilla.

Valmennuksen tilattuasi lähetämme sinulle esitietolomakkeen, jonka perusteella jatketaan ja sovitaan valmennukset.

100% Tyytyväisyystakuu: Takaamme palveluidemme laadun. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen tai harjoitusohjelmaan 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.

Jos jokin jäi mietityttämään tai kaipaat lisätietoa, voit soittaa meille tai laittaa viestiä:

Julius, 0453046741 / Tapio, 0505570525 / info@gtperformance.fi

Tilaa tekniikkavalmennus alla olevasta painikkeesta.