MIMMI, 24 / Jyväskylä

Tavoite: Maksimivoima, lihasmassa

Aloitin GT performancen kuukausivalmennuksen viime syksynä. Minulla on aiemmin ollut muita valmentajia, mutta en ollut koskaan täysin tyytyväinen valmennuksien laatuun ja valmentajien tietotaitoon. Työskentelen itse liikunta-alalla, joten olen myös aika tarkka ja kriittinen valmentajaa valitessa. 

GT:n valmennuksessa en ole koskaan joutunut kyseenalaistamaan heidän tietotaitoaan, vaan koen olevani tällä hetkellä yhdessä Suomen parhaimmassa ja laadukkaimassa voimavalmennuksessa! En ole koskaan saanut näin tarkkaa, yksilöityä ja tieteeseen pohjautuvaa valmennusta muualta. Treeniohjelmat ollaan ohjelmoitu pitkälle aikavälille, muutoksia tehty veloituksetta elämäntilanteiden muuttuessa sekä viikkovolyymit lihasryhmille ollaan laskettu tarkasti, jonka myös huomaa tuloksista! Vaikka olen suht kokenut harjoittelija, puolen vuoden aikana kyykyn sarjapainot ovat nousseet melkein 20kg, penkkipunneruksessa yli 10kg ja leuanvetojen määrä tuplaantunut sekä lihasmassaa selkeästi tarttunut. 

GT:n valmentajat ovat todella ammattitaitoisia, jokaiselle liikkeelle/ohjelmointimallille löytyy tieteeseen pohjattu perustelu sekä tekniikkaosaaminen on myös huippuluokkaa! Oma harjoittelu on nyt tehty todella helpoksi, kun antaa ammattilaisten hoitaa harjoittelun ohjelmoinnin ja voi luottaa siihen, että tulokset seuraavat perässä. Voin suositella GT:n valmennusta ihan jokaiselle, aloittelijasta tavoitteelliselle harjoittelijalle!

- Mimmi