Verne, 25 / Tampere

Tavoite: Lihasmassa, maksimivoima, kesäkunto

Minulla oli kuntosaliharjoittelutaustaa useita vuosia, ja mielestäni olin harjoitellut melko tosissani. Myös ruokavalio oli mielestäni melko hyvin kunnossa. Kehitys oli kuitenkin todella hidasta tai pysähdyksissä. GT-performancen treeni- ja ruokaohjelmalla aloin kehittyä niin tulosten kuin kehonkoostumuksenkin osalta haluamaani suuntaan. Olin myös aikaisemmin seurannut muualta hankkimiani treeni- ja ruokaohjelmia, mutta etenkin ruokaohjelmien kanssa tuntui, että koko muu elämä täytyy laittaa tauolle, jotta voi seurata ruokaohjelmaa.

GT-performancen ruokaohjelma painotti terveitä ruokailutottumuksia eikä sen noudattaminen tuottanut vaikeuksia, mutta siitä huolimatta kehonkoostumus kehittyi täsmälleen siten, kun olin itse toivonut ruokaohjelmaa tilatessani. En ole vain seurannut ohjelmaa, vaan olen oppinut niistä paljon uusia asioita, joita voin vastaisuudessa käyttää oman hyvinvointini parantamiseksi, vaikka en sillä hetkellä seuraisi mitään tiettyä ruokaohjelmaa.

Treenit on selvästi kehitetty vahvalla ammattitaidolla, sillä treeneissä huomaa kehitystä viikosta toiseen ja se pitää myös motivaatiota yllä. On hieno fiilis, kun kohtalaisen kokeneenakin kuntosaliharjoittelijana saa laittaa joka viikko tankoon lisää painoa. Treeniohjelmissa huomioitiin kuntoilijan omat toiveet ja seuraavan kuukauden treeniohjelma suunniteltiin haluamieni tavoitteiden perusteella todella yksilöllisesti. Minulle tarjottiin myös oma-aloitteisesti kotitreeniohjelmaa, kun käyttämäni salit suljettiin poikkeusolojen takia.

- Verne